Eurocopa

Dos ritmes de joc oposats

Eurolliga. El Barça rep un Estrella Roja que juga possessions llargues en contraposició al joc més ràpid dels blaugrana; Pesic s’enfronta al club que va entrenar la temporada 2008/09

El Barça rep avui ( 20.45 h DAZN) l’Estrella Roja de Belgrad amb l’equip blaugrana amb confiança després de la victòria a la pista del Fenerbahçe i sobretot per com van aconseguir-ho. Davant tindrà un rival de màxima competitivitat tot i perdre els dos darrers partits. L’Estrella Roja té un jugador com Punter, que és un perill constant. El tècnic Pesic, qui va ser entrenador de l’Estrella Roja el curs 2008/2009, avisa del seu nivell: “És un excel·lent tirador i Stimac té molta energia i experiència; han incorporat dos jugadors que necessitaven en el concepte del seu entrenador.” Pesic també ha parlat sobre Heurtel: “Es troba bé, ha entrenat per primera vegada amb nosaltres i esperem que de mica en mica comenci a jugar, s’ha d’estar tranquils i veure com va cada dia.”

L’equip serbi a la Lliga Adriàtica és el tercer classificat amb un balanç de 10-6, per darrere el Partizan (13-3) i el Buducnost (12-4). A l’Eurolliga els serbis són a només una victòria de les posicions de play-off. A Kevin Punter i Vladimir Stimac ha dotat l’equip de Belgrad de més anotació i presència física. Tots dos s’uneixen a un grup de grans jugadors com Lorenzo Brown, Billy Baron, Lazic, James Gist, Jenkins, Simanic, Davidovac i Michael Ojo, entre d’altres. D’altra banda, el Barça es va entrenar ahir abans del que és habitual perquè va cedir la instal·lació al partit de l’Eurocup entre la Penya i el Tofas. L’Estrella Roja, en canvi, va decidir no entrenar-se al Palau Blaugrana com és habitual.

LA PRÈVIA

L’Estrella Roja juga un bàsquet de control, sense gaire possessions, i fora de casa controlen molt bé el ritme de joc
Svetislav Pesic
TÈCNIC DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)