Més bàsquet

El Cadí somia despert

Bàsquet. Les de la Seu fan una exhibició contra el poderós Landes francès i afrontaran la tornada amb possibilitats de completar una altra gesta

CADÍ LA SEU 64 LANDES 50

CADÍ LA SEU:Etxarri (6), Peña (9), Wiese (9), Moore (5), Bahí (9) –cinc inicial–, Pascua (2), Gustavsson (5), Lizarazu (4), Palma, Pujol (6) i Nogic (9). 7/13 triples (2 Bahí, 1 Peña, 1 Gustavsson, 1 Wiese, 1 Pujol i Nogic). 13/22 tirs lliures. 40 rebots (9 Gustvasson). 13 assistències (5 Peña). 70 valoració (13 Peña).BASKET LANDES:Ana Suárez (7), Gaye (15), Hejdova (2), Touré (9), Ayim (8) –cinc inicial–, Domenger, Plouffe (6) i Paget (3). 2/12 triples (1 Touré, 1 Paget). 6/8 tirs lliures. 31 rebots (7 Plouffe). 12 assistències (6 Suárez). 49 valoració (19 Gaye).PARCIALS:21-13, 19-11, 9-14 i 15-12.

El Cadí la Seu no es va deixar intimidar per un dels grans de la lliga francesa, el Basket Landes, en la segona eliminatòria de l’Eurocopa. Les franceses ja havien passat per la pedra les catalanes en la fase de grups, tant a la Seu (57-70) com al Mont de Marçan. Ahir tot va ser diferent i el Landes es veurà obligat en la tornada de dimecres vinent a donar-ho tot per remuntar una eliminatòria que d’entrada semblava favorable als seus interessos.

Amb Laura Peña dirigint les operacions, el Cadí va marcar la línia a seguir amb un 9-0 però no es va aturar aquí. En el segon quart, després d’un triple de la mateixa Laura Peña, la diferència va arribar als 19 punts (38-19) contra un rival desarmat tot i disposar d’algunes de les millors jugadores de la competició, com ara la base espanyola Ana Suárez i la pivot nord-americana Gaye. L’equip de Canut va combinar una defensa d’ajudes constants, que va fer dubtar constament les jugadores visitants, amb un joc d’atac en què totes van agafar la responsabilitat amb intel·ligència i encert. En el primer quart Bahí i Nogic van ser les que més mal van fer. En el segon va aparèixer Wiese quan l’equip ho passava malament i també l’última en arribar, la jove Lizarazu, que va jugar com si portés tota la vida a la Seu.

En la segona meitat l’equip va tenir més dificultats en atac, però en defensa no va abaixar els braços tot i la força sota els taulers no només de Gaye sinó també de Plouffe. El Landes es va posar a 8 amb un triple de Touré (46-38), però Gustavsson va respondre també de tres (49-38). Pujol va aparèixer en l’últim quart per mantenir sempre la diferència per sobre dels 15 punts. Un contraatac completat per Moore va obligar l’entrenadora visitant a parar el partit (61-44). L’únic que va aconseguir és salvar els mobles i encara sort en va tenir dels tirs lliures fallats per les catalanes i per l’errada d’Etxarri en l’última penetració. Amb tot, queda molt.

LA DADA

65-60
Resultat.
Va ser el resultat del Landes-Cadí en el partit de la fase de grups.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)