Eurocopa

El Cadí es torna a citar amb la història

Eurocopa. L’equip de l’Alt Urgell disposa de 14 punts d’avantatge a la pista del Landes (20 h) en la tornada de l’eliminatòria de setze

El Cadí la Seu té aquest vespre (20 h, Esport 3), l’oportunitat de superar la segona eliminatòria d’Eurocopa en el curs del seu debut continental després d’accedir a l’eliminatòria de setze per enfrontar-se al Basket Landes, primer en la fase de grups amb el doble triomf sobre el Sedis (65-60 i 57-70).

Celine Dumerc (1,69 m 1982) és el principal argument de les franceses, que no van poder disposar de la base la setmana passada a la Seu d’Urgell. “Érem plenament conscients que preparàvem un partit de 80 minuts en el qual volíem sortir amb bones sensacions del Palau sabent que podem competir davant un equip com el Landes. Som conscients que l’eliminatòria continua sent molt i molt complicada: anem a una pista difícil i a jugar davant un molt bon equip, però ho afrontem amb molta il·lusió i amb ganes de continuar a l’Eurocopa”, diu Bernat Canut, tècnic del Sedis, que vol afrontar el partit a Mont de Marçan amb mentalitat guanyadora i sense pensar en el coixí de 14 punts després del 64-50, amb anotació de deu jugadores i quatre amb nou punts com a màximes encistelladores.

“Es nota, quan hi és, encara que físicament no estigui en el seu millor moment” diu l’entrenador de Dumerc. A la Seu, Aby Gaye (1,95 m, 1995) va fer 15 punts (7/10 de dos).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)