Eurocopa

El Cadí La Seu cau per 31 punts (81-50) a Franca i queda eliminat de l’eurocopa

Bàsquet. Les urgellenques no poden mantenir els 14 punts d’avantatge contra el Landes que van aconseguir en el partit d’anada de l’eliminatòria de setze

El Sedis Cadí La Seu ha quedat eliminat de l’eurocopa al perdre per 81-50, 31 punts de desavantatge, en el partit de tornada de l’eurocopa. Les urgellenques no han pogut mantenir els 14 punts de marge que van aconseguir en el partit d’anada d’aquesta eliminatòria de setze. El Cadí La Seu s’acomiada així d’Europa en la seva primera participació, on ha tingut una gran actuació.

Les urgellenques han iniciat molt bé el partit amb un parcial de 0-7 però les franceses han reaccionat i s’han posat per davant per primer cop en el minut vuit (10-9). El Sedis Cadí ha estat més de cinc minuts sense anotar i el Landes s’ha distanciat en el marcador, arribant al final del primer quart amb sis punts d’avantatge (17-11). El conjunt francès ha sortit molt centrat en el segon període i en el minut catorze de partit ja s’ha posat per davant en l’eliminatòria amb el 29-14 (+15) que superava els catorze punts d’avantatge que havia aconseguit el Cadí La Seu en el seu Pavelló. Les franceses han pressionat molt, les urgellenques han fallat en el tir i s’ha arribat al 37-19, la màxima diferència per les locals. Cinc punts consecutius de les visitants han situat l’eliminatòria a favor del Cadí en el descans per només un punt, 37-24, tretze punts per sota.

El Landes no ha trigat gens en tornar a situar-se per davant en l’eliminatòria (41-25), setze punts d’avantatge, i a partir d’aquí ha dominat completament el partit i ha anat incrementant la seva avantatge. Al final del tercer quart ja tenia 20 punts de marge (60-40) i en els darrers deu minuts encara l’ha ampliat més. S’ha arribat al final del partit amb el 81-50, la màxima diferència de 31, que ha deixat fora d’Europa a les urgellenques.