FEB

El Barça, a la fase d’ascens

LEB Plata. Els blaugrana se sumen al Girona, el Prat i el Menorca, i envien l’Hospitalet a la fase de permanència amb el Pardinyes

El Barça B va donar un cop de puny sobre la taula a la pista de l’Hospitalet (76-87) amb Bolmaro (17 punts) i Lluís Costa (14) com a referents però amb un gran treball col·lectiu. Amb aquest triomf els de Diego Ocampo es classifiquen per a la fase d’ascens a la LEB Or, on seran juntament amb el Bàsquet Girona –va perdre 82-84 en la pròrroga amb el Roda–, el Prat i el Menorca, que ahir es van enfrontar amb triomf balear (87-67). En canvi, l’Hospitalet, amb la derrota, cau al grup de la fase de permanència, on serà amb el Pardinyes lleidatà. L’Hospitalet es podria haver classificat si el Gran Canària hagués perdut, però va anotar un triple en l’últim segon que li va donar el bitllet per a l’ascens, on seran el Múrcia amb 8 victòries, el Tizona (8), el Girona (6), el Prat (6), el Cantàbria (6), el Gran Canària (5), l’Alguesires (5), el Ponferrada (4), el Zamora (4), el Menorca (3), el Juaristi (3) i el Barça B (3). Compten les victòries d’aquests equips en els partits ja jugats en la fase prèvia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)