FEB

El Cadí doblega un rival directe, el Tenerife (72-83)

Bàsquet. Lliga Femenina. El parcial de 2-10 de sortida al darrer quart, definitiu per trencar el partit i sumar el tercer triomf consecutiu

Triomf clau del Cadí La Seu d’Urgell (72-83) a la pista d’un rival directe, el Ciudad de la Laguna, en un partit igualat però decantat al darrer quart per l’encert de les lleidatanes.

El 2-9 de sortida, amb una bona direcció de Peña, ha impulsat a les catalanes, que aviat han patit la reacció local a cop de triple. Tres gairebé consecutius han tancat el primer quart amb un obert empat a 20. El segon l’ha hagut d’aturar Bernat Canut dues vegades per la irrupció de Traoré i un 33-26 advers. Els triples de Nogic no han evitat que el Cadí hagi marxat al descans amb desavantatge: 40-34.

A la represa un triple inicial de Bahí i un 0-7 han igualat tot de nou. L’empat a 45 l’ha trencat després el Cadí amb un altre 0-7 (47-52) davant la zona rival. Una defensa que tampoc ha pogut aturar a les catalanes al final del tercer quart (57-61). Al darrer un 2-10 de sortida (59-70) ha donat un més 11 a les visitants ja definitiu, que no han pogut remuntar les de Tenerife.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)