Més bàsquet

‘Basketaldia’ tanca

Bàsquet. Després de 1.696 programes i set anys parlant de l’esport de la cistella s’ha deixat de fer per falta de suport econòmic

Divendres, davant la perplexitat dels seguidors de l’esport de la cistella, el director de Basketaldia, Òscar Merino, anunciava el punt final del programa diari referent del bàsquet. Després de 1.696 capítols des del seu naixement, el setembre del 2013, havia d’abaixar la persiana per falta de patrocinador. Inicialment Endesa, que era qui cobria els costos en els últims temps, havia donat la seva paraula que ho faria tot el 2020, però un canvi dins l’empresa va frenar aquest acord. Merino espera que no sigui un adeu per sempre, sinó un fins aviat: “El meu desig és que reflexionin i continuïn apostant pel programa; sé que fer ràdio i bàsquet és complicat, perquè ja ho va ser quan va néixer el programa i només Ràdio Estel va apostar per fer-lo sense obligar a portar un patrocinador sota el braç.” Els pròxims dies seran clau per saber el futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)