Més bàsquet

Europa viu l’efecte dominó: ja són vuit lligues acabades

Bàsquet. L’Oostende belga és el darrer campió de les lligues europees que han decidit donar per acabada la competició a causa del coronavirus

Primer va ser Ucraïna qui va decidir donar per tancada la seva lliga i proclamar com a campió qui anava líder de la competició (el Dnipro). Després l’han seguit set països més: Suïssa, Suècia, Eslovàquia, Lituània, Finlàndia, Irlanda i. ahir, Bèlgica. De les vuit competicions n’hi ha hagut cinc que han donat per campió qui anava líder com és Ucraïna, Lituània (Zalgiris), Suècia (Boras) i Irlanda (Belfast Star). En canvi els altres tres països han decidit deixar la lliga sense guanyador; és el cas d’Eslovàquia, de Suïssa i de Finlàndia.

El Barça, quatre títols?

En l’ACB, igual com l’Eurolliga i l’NBA, continuen posposant la decisió per saber si es pot trobar una fórmula per disputar, encara que sigui, el play-off. Si acabés ara la lliga el Barça seria el campió de l’ACB però també ho seria en futbol sala, handbol i hoquei sobre patins perquè en les quatre seccions van líders en el moment de l’aturada.

I la Champions League?

Una de les situacions més surrealistes que s’ha viscut va ser que la FIBA va decidir donar per acabades totes les seves competicions però només es va fer referència a l’Eurolliga i l’Eurocopa femenina però no a la Champions League, la competició que disputava el Baxi Manresa tot i que en va quedar eliminat. Segons va confirmar ahir el Tenerife, equip que està classificat per als quarts de final, la FIBA els ha comunicat que han ajornat la competició però no l’han suspesa, cosa sorprenent, tot i que haurà d’acabar claudicant i suspenent-la de manera definitiva.

La Penya també deixa d’entrenar-se

El Joventut es va afegir ahir al Barça i ha deixat d’entrenar-se com a mínim fins d’aquí quinze dies, fins que hi hagi noves informacions. Les oficines del club també deixaran de tenir activitat i estaran tancades. El bàsquet de formació ja va aturar-se dijous passat, quan es van decidir tancar les instal·lacions municipals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)