Més bàsquet

El sindicat d’entrenadors farà una conferència gratis diaria

Bàsquet. Demà començarà Joan Plaza per parlar de la preparació dels partits i després ho faran d’altres tècnic de nivell

El Sindicat d’Entrenadors de Bàsquet (SINEB), engegat fa poc més d’un any i on hi ha bona part dels entrenadors catalans, han decidit que a partir de demà faran cada dia una microconferència per generar debat a les xarxes. Sota el hastag #debatesSINEBencasa els entrenadors aniran explicant diferents temes. El primer serà, demà a les 10 del matí, Joan Plaza que explicarà Com prepara els partits. La segona serà dimecres Ibon Navarro (MoraBanc) que paralarà de Scouting: valor i us a la prepació dels partits, dijous serà Javi Carrasco (tècnic ajudant Betis) que parlarà de la Comunicació entre els jugadors, i divendres Pedro Martínez (Baxi Manresa) per parlar de Joc sense pilota. També hi haurà Jaume Ponsarnau, Curro Segura, Porfi Fisac o Carles Marco entre molts dels tècnics de primer nivell tan de l’ACB com de categories FEB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)