Més bàsquet

Punt i final a la lliga italiana 2019/20

Bàsquet. El president de la Federació Italiana (FIP) Giovanni Petrucci ha declarat conclòs el campionat de la Sèrie A i la resta de categories

La lliga italiana de bàsquet s’ha acabat avui, segons acaba d’anunciar el president de la Federació Italiana (FIP) Giovanni Petrucci, que declarat conclòs el campionat de la Sèrie A.

Protegir la salut dels jugadors, tècnics, àrbitres, gerents i la resta de participants en la organització de la lliga i els seus familiars és le motiu de la decisió. S’ha pres avui per la seguretat que, un cop allargat el Decret de confinament, no es pot fer cap pronòstic en una data que permeti reprendre la lliga en condicions de seguretat, tenint en compte les mesures de distanciament que segueixen vigents.

“És el deure de la FIP prendre les mesures que puguin protegir els seus membres” diu el comunicat, que obre la porta als clubs a prendre les decisions corresponents per evitar més pèrdues un cop s’han aturat les activitats.

“La impossibilitat de jugar davant de milers d’aficionats, patrimoni fundador del moviment del bàsquet italià” és un altre dels arguments que s’han apuntat.

Totes les categories s’acaben avui i només l’Olimpia Milà, el Reyer Venècia i la Virtus de Bolonya segueixen amb activitat per la seva presència en l’Eurolliga i Eurocopa masculina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)