FEB

Georgina Bahí, agraïda

Lliga Femenina. La capitana del Cadí passa la quarantena a la Seu, on se sent com a casa en un club que ha fet costat a les jugadores

Georgina Bahí (1,91 m 1989) viu la quarantena a la Seu d’Urgell, on exerceix de capitana del Sedis en el seu sisè curs al Cadí, el cinquè seguit. La gironina explica al canal oficial del club al Youtube com passa el temps, entre altres activitats, amb el primer curs d’entrenador en línia de la Federació Catalana. “Hi penso, serà complicat que es reprengui la lliga. No deixes de pensar en com acabarà aquesta temporada i què passarà amb la que ve: qui anirà a Europa, si s’hi pot anar?”, diu sobre la incertesa amb què viuen.

Negatiu de Wiese

Sobre la plantilla i el positiu de Sydney Wiese per coronavirus, quan acabava d’arribar als EUA fa tres setmanes, Bahí aclareix que l’escorta ha donat negatiu en un segon test i que alguna altra jugadora ha tingut símptomes, sense conseqüències.

La capitana de l’equip mostra el seu agraïment al Sedis. “El club s’ha portat molt bé amb els contractes i des del primer dia van posar-se al nostre costat”, diu. “Cal valorar una mica més les petites coses, les que tenim a prop. Aquest confinament ens fa veure que molts cops no necessitem tantes coses. La natura ens dona tocs d’atenció.” Són les conseqüències que, segons la gironina, es poden extreure de la crisi per la Covid-19.

Mirant enrere

De la Seu destaca que és un poble molt proper i familiar. Estar un any a Burgos, i tornar, permet a la pivot gaudir més aquests valors intrínsecs al Sedis.

“L’any del Miguel [Ángel Ortega] amb el tercer partit a Salamanca [la semifinal del títol de lliga el 2015, després de forçar-lo a la Seu]. Els derbis catalans i els partits de la temporada passada: la copa, el tercer partit aquí contra l’IDK, el que vam guanyar a València en què l’equip va treure forces d’on no n’hi havia i el debut aquest any a l’Eurocopa” són els seus millors records. “No ho sé, mai se sap i encara menys en la situació en què estem. Però això sempre serà casa meva”, respon a la possibilitat de tancar la seva trajectòria com a jugadora professional al Cadí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)