FEB

La LEB Or decideix el seu format final

FEB. Hi haurà eliminatòries com un ’play-off’ a partit únic i a una sola seu; el límit per decidir si es juga és el 25 de maig

La Federació Espanyola de Bàsquet ha arribat a un acord amb els equips de la LEB pel nou format per intentar acabar la competició. El marge que es posen per decidir si es juga o no és el 25 de maig. Si no es pot jugar perquè no es donen les condicions els dos equips que pujaran a l’ACB seran el Valladolid i el Guipúscoa, els dos primers classificats. Això vol dir que l’ACB tindria un problema perquè passarien a ser 20 equips. En el cas que es pugui jugar el sistema de competició és el següent. Valladolid i Guipúscoa juguen entre sí a partit únic i en una fase única. Qui guanyi puja a l’ACB. Qui perdi va a semifinals. Aquestes semifinals les disputaran el perdedor d’aquesta eliminatòria prèvia i els guanyadors de les eliminatòries entre el Leyma Corunya-Càceres, l’Alacant-Breogán i el Palència-Melilla. El Palma, que ha quedat la seva plantilla dissolta, tot i ser seté classificat no jugarà. Tota la competició ha d’acabar com a màxim el 30 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)