FEB

L’exentrenador de l’Uni Roberto Íñiguez serà el relleu d’Ortega a l’Avenida

Bàsquet.

Era un secret a veus a la Lliga Femenina que el barceloní Miguel Ángel Ortega, exentrenador de l’Uni Girona, no seguiria al capdavant del Perfumerías Avenida, equip amb el qual ha conquerit la copa aquesta temporada. El seu substitut també estava cantat i serà l’alabès Roberto Íñiguez, entrenador que va aixecar la lliga amb l’Uni la temporada 2014/15. Ho confirma. a falta de l’anunci oficial, la Gaceta de Salamanca.

Ortega ha dirigit en dues etapes el Perfumerías Avenida. Es va acomiadar del club per primer cop la temporada 2017/18 després d’encadenar set títols FEB. Uns mesos després va ser cridat un altre cop però la temporada passada va fracassar en la final de la lliga contra l’Spar Citylift d’Èric Surís.

El currículum d’Íñiguez a la Lliga Femenina és implacable.Va conquerir la lliga amb el Ros Casares sense perdre cap partit i després va fer el mateix amb l’Uni tot i que agafar l’equip en al segona part de la temporada. Amb el Ros Casares també va guanyar l’Eurolliga i la seva experiència internacional inclou alguns dels millors equips del continent: Fenerbahçe, Nadezhda, Sopron i Dynamo Kursk, equip que va deixar a principis de temporada per “discrepàncies” amb la junta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)