FEB

La conferència C de la Lliga EBA tindrà 3 grups de 12 equips

Bàsquet.

Després de l’acord adoptat per la Comissió Delegada de la FEB el passat dia 8 de maig de 2020 pel qual es determina la finalització de les competicions programades per a la temporada 2019/2020 a la Lliga EBA i resoldre que no es produiran descensos esportius de la Lliga EBA a copa Catalunya, les Federacions de Catalunya (FCBQ), Aragó (FAB) i Illes Balears (FBIB) han arribat a un acord en el dia d’avui pel que per a la temporada 2020/2021, la competició en la Conferència C de Lliga EBA que comprèn als equips de les tres federacions es disputarà en tres grups de 12 equips cadascun, de manera que passarà a estar integrada per 36 equips, el que suposa un increment de 8 equips que fa al format actual, en què hi havia dos grups de catorze conjunts, dels quals tres eren aragonesos. No hi haurà descensos i això implicarà més ascensos de conjunts catalans.

Per un altre costat, l’Unilever Viladecans BF jugarà la pròxima temporada a la Lliga Femenina 2, després de finalitzar la fase regular de la copa Catalunya com a líder destacat.

 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)