FEB

Ari Pujol renova per dues temporades amb el Cadí

Bàsquet. L’alera (1,85 m, 1995) és la sisena renovació del Sedis

Ariadna Pujol (1,85 m, 1995) seguirà dues temporades més al Cadí, després de la renovació anunciada pel Sedis. És la sisena de l’equip de l’Alt Urgell i la segona que ho fa per dues temporades després de la base Laura Peña. Yurena Díaz, Marina Lizarazu, Georgina Bahí i Irati Etxarri són les altres renovacions de l’equip, que encara no ha anunciat cap fitxatge per al curs que ve.

“És evident el salt endavant que ha fet aquesta darrera temporada convertint-se en un pilar del equip. Ens dona molta verticalitat i treball constant” destaca el seu entrenador Bernat Canut. Pujol ha fet 6 punts, 4,5 rebots, 3 assistències i 10 de valoració en 22:47 de mitjana aquest darrer curs a la lliga femenina. A la competició europea, n’hi va acreditar 6,2, 4,5, 2,5 i 7,6 en 21 minuts.

“Estic molt contenta d’haver renovat dos anys més amb Cadí La Seu per seguir creixent com a jugadora i persona. Amb moltes ganes de tornar al Palau davant el caliu dels aficionats” afirma Pujol.

Ariadna Pujol renova per dues temporades la seva vinculació amb Cadí La Seu, blanc-i-blava fins la temporada 2021/2022.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)