Eurocopa

L’Uni Girona no jugarà els quarts de l’Eurocup

Bàsquet.

El Consell de la FIBA ha votat cancel·lar la temporada actual de les dues competicions que inicialment es van suspendre el març. La temporada 2019-20 a l’Eurolliga i l’Eurocup femenines no es reprendrà i no hi haurà campions. Tots els clubs que es trobaven a la fase de quarts de final en el moment en què la competició va quedar suspesa rebran punts de rànquing per haver assolit els quarts de final segons marca el reglament.

L’Uni Girona s’havia classificat pels quarts de l’Eurocup –el seu rival era el Reyer Venècia–, en ocupar la 6a posició del grup B de l’Eurolliga 2019-2020. Les altres eliminatòries de quarts de l’Eurocup ja liquidada eren Castors Braine-València, Carolo-Landes i Dinamo de Kursk-Avenida. La FIBA es va plantejar la disputa d’una final a vuit per tancar el campionat. El Cadí la Seu, l’altre equip català en la competició, havia estat eliminat en els setzens de final en la seva primera participació en una competició europea.

El focus se centra ara a les preparacions per a la propera temporada 2020-21 i als plans d’acció alternatius. La nova temporada de competició de clubs 2020/21 s’iniciarà tal com es va programar al setembre i octubre amb o sense espectadors, sempre segons les legislacions locals. En cas que no es pugui iniciar una competició, s’ajornarà automàticament fins al gener de 2021, amb un sistema de competència reduïda. Si s’hagués d’interrompre una competició que s’iniciaria al setembre o a l’octubre a causa d’un nou brot de COVID-19, es respectaran els partits ja disputats i es proposarà un nou sistema de competició reduït. Les dates del sorteig de la nova temporada s’han establert provisionalment per al 17 i 18 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)