FEB

El Sol Gironès Bisbal jugarà a la Lliga EBA

Bàsquet. El conjunt empordanès fa un salt qualitatiu des de Copa Catalunya per la propera temporada

El Sol Gironès Bisbal jugarà la propera temporada a la Lliga EBA. El conjunt empordanès ha decidit fer un salt qualitatiu i de nivell i s’agafa el nou repte amb molta il·lusió. El Sol Gironès Bisbal ha arribat a un acord per fer-se amb una de les places que hi havia vacants en aquesta categoria, i també ha arribat a un acord perquè la seva plaça a Copa Catalunya l’ocupi el CB Tarragona. Serà la primera vegada que el CE Bisbal Bàsquet militi en aquesta categoria, i acompanyarà al CB Quart que fa uns anys que ja disputa aquesta lliga EBA.

El club ja està pensant en reforçar l’equip per la propera temporada i també farà una campanya de socis i d’abonaments pels aficionats. El president del Club, Joan Bassa, ho ha valorat: “com una oportunitat històrica que no hem volgut deixar escapar” i ha fet una crida a tot el poble perquè els acompanyi en aquesta aventura. Joan Ferrer, que fins ara era el tècnic del primer equip i continuarà vincular a l’staff tècnic, ha manifestat: “potser és una bogeria esportiva això que fem, però en tot cas serà una bogeria que anirà acompanyada de molt de treball i molta feina perquè fa temps que al Bisbal Bàsquet va decidir convertir la il·lusió en treball. Patirem molt, segur, però ens ho passarem molt bé, això també ho assegurem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)