FEB

El Cadí es reforça amb Maria Jespersen

Bàsquet.

El Cadí la Seu continua confeccionant la plantilla per a la temporada 2020/21. L’últim reforç és el de l’alera pivot danesa Maria Jespersen (1994, 1m85), que va debutar com a professional al Sant Adrià la temporada 2018/19. Només va poder jugar 15 partits per culpa d’una lesió (7,5 punts i 5,8 rebots). La passada temporada va retrobar sensacions en el Quesos Pastor (9,4 punts, 3,5 rebots en 22 partits).

És una jugadora que destaca per la seva polivalència i aportació en diferents aspectes del joc a base de treball. L’entrenador de l’equip, Bernat Canut, ha valorat la incorporació de Jespersen al web del club: “És una jugadora tot terreny, vertical i que treballa molt bé el rebot als dos costats de la pista. Pot tirar més enllà de la línia de 3 i això ens ajudarà a obrir el camp. Fa anys que ens agrada i la seguim des de la seva etapa universitària.”

El Cadí La Seu 2020/2021 agafant forma: Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu, Irati Etxarri, Ariadna Pujol, Gala Mestres, Danni Williams, Maria Jespersen i Georgina Bahí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)