NBA

Segona derrota dels Raptors de Marc Gasol

NBA. Els Celtics es distancien en la semifinal de la Conferència Est (2-0) després de remuntar i guanyar per 102-99

Els Toronto Raptors de Marc Gasol, els actuals campions de l’NBA, han sigut derrotats en el segon partit de les semifinals de la Conferència Est i perden per 2-0 contra els Boston Celtics. L’aler Jayson Tatum i el base-escolta Marcus Smart han sigut la clau de la remuntada dels Celtics que s’han imposat per 102-99. Els Raptors han dominat el partit amb dotze punts d’avantatge en el tercer quart, però en l’últim no han pogut amb l’encert anotador dels Celtics. Jayson Tatum ha fet 34 punts i ha agafat 8 rebots pels de Boston, mentre que el màxim anotador dels Raptors ha sigut OG Anunoby amb 20 punts. Marc Gasol ha jugat 21 minuts i ha anotat sis punts.

En l’últim partit de la seva eliminatòria els Denver Nuggets han guanyat per 80-78 els Utah Jazz i s’han classificat per la semifinal de la Conferència Oest. Els Nuggets ha remuntat un 1-3 en l’eliminatòria i ara s’enfrontaran a Los Angeles Clippers. Una cistella del pivot serbi Nikola Jokic a 27 segons del final ha trencar l’empat i ha donat el triomf als de Denver.