NBA

Els Raptors igualen la sèrie amb els Celtics (100-93)

NBA. Marc Gasol ha tingut un dia discret (4 punts i 2 rebots en 26 minuts) i els de Toronto situen el 2-2

Els Raptors de Marc Gasol han aconseguit igualar la sèrie de semifinals de la Conferència Est (2-2) contra els Celtics en guanyar el quart partit aquesta passada matinada (100-93). El pivot de Sant Boi ha tingut un dia discret amb només 4 punts i 2 rebots en 26 minuts. El millor ha estat Siakam amb 23 punts i 11 rebots i també ha fet dobles figures Lowry amb 22 punts, 11 rebots i 7 assistències. Serge Ibaka, sortint de la banqueta, ha tingut molta incidència amb un 4/4 triples, 18 punts i 7 rebots. Pels Celtics dia gris per Smart (8 punts amb 2/8 tirs de camp) i Brown amb un 4/18 tirs de camp). Els màxims anotadors han estat Tatum (24) i Walker (15).

També han empatat la sèrie els Nuggets (1-1) després de ser escombrat de 23 punts al primer assalt. Aquesta matinada han guanyat 110-101 amb partit sublim de Murray (27 punts) i Jokic (26 punts i 18 rebots). El matx ha quedat trencat al primer quart amb un parcial de 44-25. Es de Denver han anul·lat per complet a l’MVP de les finals del curs passat Kawki Leonard que ha fet una sèrie de 4/17 tirs de camp. Ha acabat amb dobles figures (143 punts i 10 rebots) però fent un mal partit. Paul George s’ha enfilat fins els 22 punts.