Eurocopa

El Joventut fa un tercer quart de fantasia (77-84)

Els verd-i-negres perdien 38-30 i han capgirat per agafar 21 punts de renda (51-72) però han acabat patint (75-79)

La Penya ha trencat la mala ratxa a domicili a Europa, on el curs passat no va guanyar cap partit, i ha assaltat la pista de l’invicte Bourg d’un discretíssim Omic, que no ha jugat en tot l’últim quart quan ha remuntat el seu equip (77-84).

Els verd-i-negres han rebut un 8-0 de sortida però el tàndem format per Tomic i Ribas ha respòs ràpidament amb un 0-9. Tot i això les pèrdues de pilota de la Penya i l’encert en els triples del Bourg ha fet que els de Carles Duran anessin sempre per darrera. En els dos últims minuts però ha despertat la Penya amb més solidesa defensiva i encert en atac. Un triple de Brodziansky ha situat el 38-42 al descans.

La sortida de la Penya ha estat marcada per un triple de Ventura i una cistella de Tomic amb falta d’Omic (38-47). Un triple de Ribas ha augmentat el màxim avantatge (44-54). El festival verd-i-negre ha continuat fins a fer un parcial de 6-28 (44-58). Els de Duran semblava que trencaven el matx quan han agafat 21 punts de renda (51-72). Però els francesos han reaccionat per posar-se a vuit punts a falta de 3:30 (66-74). Un triple de Scrubb ha posat encara més emoció (75-79 a 1:32 pel final). Però l’experiència dels veterans de la Penya i un rebot ofensiu clau de Ventura a 40 segons pel final ha servit perquè Ribas rebés una falta i rematés la feina des del tir lliure (75-82).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)