FEB

Pere Puig: “És un tema de confiança i era millor prendre la decisió de rellevar Surís ara”

L’ara director esportiu diu que ha ofert el seu càrrec a l'entrenador destituït

“Li vam comunicar ahir a la tarda, ens hagués agradat fer una roda de premsa conjunta i ens va dir que no” diu Pere Puig, en la compareixença per explicar la destitució d’Èric Surís.

“No és un tema personal, és molt difícil tenir-hi una mala relació. És una persona de club, aquests quatre anys i mig ha estat a l’alçada i no tenim res a retreure-li” argumenta el director esportiu, que qualifica la decisió com a “complicada i dolorosa, ens costa prendre aquestes decisions com a club i aquesta vegada més”.

Puig hi ha afegit: “Tampoc problema amb jugadores. És de desgast i manca de confiança amb el què esperes. És un fet humà, es pot tenir o no. i Millor prendre la decisió ara i encarar-ho ara”.

De lluny

“Tots vau seguir la renovació de l’Èric, els dubtes venen de la temporada passada i amb l’autocrítica que fem vam decidir renovar-lo i possiblement va ser el nostre error. La confiança com a club ja la teníem trencada i teníem clar que era un estiu complicat i guiats per les circumstàncies personals vam decidir renovar-lo, que vist des de la nostra perspectiva va ser un error” exposa.

2019-20

Pere Puig s’ha mostrat crític amb la tasca del club la temporada passada. “No estem els primers i l’espectacle quan jugàvem a casa sabeu que l’objectiu del club és que la gent marxi contenta i a casa l’equip no era prou engrescador.

Canvi

“Ens estava passant el mateix: la supercopa i perdre amb el València a casa fa que si s’acaba la temporada no tenim plaça a l’Eurolliga i els partits ens costaven: Tenerife i Saragossa a casa o Canàries a fora, ens estava costant molt” insistia el director esportiu del club, que hi apunta un altre factor: “El joc tampoc era el què buscàvem d’engrescador i no és una crítica cap a l’Èric, ens en fem responsable i a nivell personal sento que per motius de feina no l’he acompanyat prou”.

Pere Puig, finalment, ha dit que Alfred Julbe és algú que s’implicarà en el projecte i de Girona.. Finalment, ha explicat l’oferiment de la junta a Èric Surís per fer-se càrrec de la direcció esportiva.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)