NBA

L’NBA 2020/21 ja té data d’inici: el 22 de desembre

Bàsquet.

L’edició 2020/21 de la NBA començarà el 22 de desembre, després que el sindicat de jugadors votés favorablement la proposta del comissionat de la lliga, Adam Silver. La temporada regular té un calendari reduït de 72 partits.

La Junta de Governadors és el següent organisme que ha de donar el vist i plau al calendari, així com permetre els traspassos abans que el dia 18 de novembre es celebri el draft.

Els camps d’entrenament s’obririen l’1 de desembre i, el conveni entre jugadors i lliga, s’hauria de refer la setmana que ve després de més negociacions.

El negoci

El 22 de desembre com a data d’inici permet oferir partits tradicionals amb molta audiència com els de Nadal i, una fase regular amb 72 partits, que la NBA i els Jocs Olímpics no coincideixin. Unes mesures que permetrien recaptar entre 500 i 1.000 milions de dòlars (de 423 a 846 milions d’euros per drets de televisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)