FEB

L’Al-Qàzeres, confinat, no vindrà a Fontajau

Basquet. S’ajorna el partit de diumenge vinent i l’equip d’Alfred Julbe no tornarà a jugar a casa fins a la bombolla de l’Eurolliga

El coronavirus continua afectant també el desenvolupament de la Lliga Femenina. Així, l’Al-Qázeres ha comunicat que no podrà jugar els dos partits d’aquesta setmana, ja que s’han detectat -se alguns positius en la seva plantilla. Dijous l’equip extremeny havia de rebre el Bembibre i diumenge vinent havia de jugar a Fontajau contra l’Spar Girona, partits que han quedat ajornats per la FEB. El club no ha comunicat el nombre d’afectades, però algunes jugadores –Fasoula, Aydin i Christinahi– van participar el cap de setmana en encontres internacionals, una de les principals fonts de contagi, ja que no en tots els països operen les mateixes restriccions. En tot cas, les jugadores de l’equip estan bé, però hauran d’estar confinades com a mínim deu dies.

Retorn per l’Eurolliga

L’Spar, doncs, tindrà només un partit aquesta setmana, el de dijous a la pista del Promete. El següent en el calendari serà el del dia 27 de novembre a la pista de l’Araski i el retorn a Fontajau no tindrà lloc fins als esperats partits de la bombolla de l’Eurolliga contra el Riga (1 de desembre), l’Ekaterinburg (3) i l’Schio (4), partits que es jugaran només tres dies abans del retorn de la lliga contra el Quesos El Pastor (7 de desembre).

La recuperació del partit ajornat, doncs, es complica pel calendari de les gironines al desembre. Amb tot, amb un partit menys pel mig, Alfred Julbe tindrà més temps per preparar l’última gran cita de l’any i el primer gran desafiament com a entrenador d’un equip professional femení: classificar l’equip per a la següent fase de l’Eurolliga.

ssPatrocini

Pendents de Reisingerová

L’equip va tornar ahir als entrenaments amb el retorn de les jugadores que van participar en la concentració de Lucas Mondelo a València, María Araújo i Laia Palau; Frida Eldebrink, que va jugar amb Suècia, i Sonja Vasic, amb Sèrbia. L’última de reincorporar-se serà Julia Reisingerová, que es va regirar el turmell en el primer partit dels dos que va jugar amb la selecció de la República Txeca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)