FEB

El Granada - Girona s'aguanta per un fil per un positiu a l’equip andalús

LEB Or

Un membre del Covirán Granada ha donat positiu en Covid 19, segons ha anunciat el conjunt andalús, que aquest dissabte a la tarda (16.45 h) ha de rebre el Bàsquet Girona en la sisena jornada de la LEB Or.

Un resultat dubtós en la prova d’antígens que el Granada fa cada setmana a la plantilla ha estat confirmat amb un test PCR.

El Granada vol repetir aquest divendres al matí els test PCR a tot l’equip, que no ha mantingut contacte amb el positiu les 48 hores anteriors al primer resultat.

El Granada és segon amb un balanç de 4-1 mentre els gironins acrediten 1-4 i enllacen tres derrotes seguides. En aquesta jornada hi ha dos dels cinc partits ajornats, ja: el Castelló - Lleida i el l’Osca - Palma.

L’antecedent

El Girona ja va veure com l’anterior partit com a visitant, a la pista de l’Osca (90-84 a la pròrroga), es veia afectat per la crisi sanitària. En un primer moment es va ajornar per positius en el conjunt aragonès –ja no havia jugat per aquest motiu la setmana anterior a la pista del Canoe, a Madrid–i, després, es va endarrerir un dia i enlloc de divendres al vespre es va acabar jugant dissabte.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)