NBA

LeBron James, 36 anys en plena forma, i Becky Hammon fa història

L'estrella dels Lakers suma 26 punts, 8 assistències i 5 rebots i l'ajudant de Popovich és la primera dona que dirigeix un equip de l'NBA durant un partit

LeBron James ha celebrat el 36à aniversari amb una victòria de Los Angeles Lakers sobre els San Antonio Spurs (107-121) en què Marc Gasol ha tornat a exhibir la seva versatilitat. LeBron, amb 26 punts, 8 assistències i 5 rebots, no només ha celebrat l’aniversari amb una actuació notable que demostra el seu bon estat de forma sinó que ha segellat la marca històrica de mil partits consecutius en temporada regular de la NBA anotant al menys 10 punts.

Al seu torn, Marc Gasol ha anotat 5 punts, inclosa una cistella acrobàtica més tir addicional en l’últim instant del segon quart. El pivot de Sant Boi, que ha format part del cinc inicial, no ha errat cap llançament, ha capturat 5 rebots i ha repartit 2 assistències en els 20 minuts que ha estat en pista. El balanç dels Lakers és ara de tres victòries i dues derrotes, mentre que els de San Antonio es queden amb dos i dos. El seu jugador més determinant ha estat Dejounte Murray, amb 29 punts, 7 rebots i 7 assistències.

Becky Hammon fa història

En aquest partit Becky Hammon, entrenadora assistent dels Spurs, s’ha convertit en la primera dona en dirigir un partit de temporada regular després que el tècnic Gregg Popovich fos expulsat protestar als àrbitres a finals del segon quart.

Los Angeles Clippers s’han imposat al Trail Blazers de Portland (128-105) en la tornada de Kawhi Leonard (28) després de dos partits d’absència. Leonard ha jugat amb un màscara de plàstic transparent subjectada amb dues corretges al voltant del cap, on hi té vuit punts de sutura després que el seu company Serge Ibaka li donés un cop de colze fa una setmana.

Altres resultats de la jornada han estat: Mavericks-Hornets (99-118); Miami Heat-Bucks (119-108); Nets-Hawks (145-141), amb gairebé un triple doble de Kevin Durant (33 punts, 11 rebots i 8 assistències); i Celtics-Grizzlies (126-107), amb 42 punts de Jaylen Brown, la màxima anotació de la seva carrera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)