LEB Or

La quarta, la bona?

LEB Or. El Canoe-Girona que s’havia de jugar aquest vespre a Madrid i que s’havia ajornat per tercer cop, ara, a causa del ‘Filomena’, serà el 26 de gener

El Canoe-Girona de la vuitena jornada de la LEB Or, que s’havia de disputar l’11 de desembre i que es va ajornar per a avui, no es disputarà aquest vespre al Pez Volador (20 h) perquè s’ha ajornat per tercer cop. Ara pel Filomena, que condiciona la mobilitat a Madrid i fins i tot ha malmès la instal·lació del club poliesportiu. L’expedició gironina havia de viatjar aquest matí amb el primer AVE. La nova data és el dimarts 26 de gener. El partit es va haver d’ajornar dos cops abans de Nadal. Primer perquè el Canoe no havia complert els deus dies des que es produeix un positiu –s’havia perdut el partit anterior contra el Lleida per un cas al cos tècnic– i es va moure de divendres a dilluns, moment en què al Girona va aparèixer un primer cas que, juntament amb els posteriors, va impedir als gironins seguir el calendari amb el Força Lleida –el partit s’ha de jugar dimecres de la setmana que ve a Fontajau– i amb l’Alacant –el visitarà el 2 de febrer.

El Canoe és últim (1-9) i el Girona penúltim (3-6). Els duels directes són cabdals perquè els resultats s’arrosseguen en la fase de permanència. Els gironins tenen el grup d’ascens a tres victòries.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)