Eurolliga

Higgins i Calathes lideren l’exhibició del Barça (75-87)

El grec estableix el rècord d’assistències d’un jugador blaugrana (15) a l’Eurolliga

El Barça ha sumat una nova victòria a la pista del cuer Khimki que ha aguantat als primers 20 minuts gràcies a l’encert en triples (9/13) però que s’ha desinflat i no ha aguantat l’estirada dels blaugrana al tercer quart (75-87). Calathes, amb 15 assistències, ha estat el referent amb rècord d’un blaugrana a l’Eurolliga mentre Higgins ha acabat amb 18 punts i 28 de valoració. El Barça ha atrapat 21 rebots més que els russos (19 a 40).

El Khimki ha començat llançat amb tres triples seguits de Shved, Vialtsev i Booker amb un 9-2. Però la reacció blaugrana ha estat immediat amb un 0-8 (9-10). Però els blaugrana, amb un Kuric impressionant amb 14 punts i 4/4 en triples, ha donat una empenta als de Jasikevicius (38-45). A més, Calathes ha fet un recital en la direcció (9 assistències) però la clau del matx era sobretot la defensa. Al descans 48-54, la segona màxima anotació aquesta temporada després del 56 a la pista de l’Alba Berlín.

Al segon temps els blaugrana han intensificat la seva defensa i han enfonsat ràpidament la resistència del Khimki amb una sortida explosiva (55-68). El segon temps no va tenir història amb rotacions de jugadors blaugrana i sense desgastar-se en excés esperant el compromís de divendres a la pista del CSKA que segur que serà de més dificultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)