NBA

LeBron fa un festival a Cleveland (108-115)

L’estrella dels Lakers anota 46 punts i Marc Gasol només juga 10 minuts (2 punts i 3 rebots)

Els Lakers han superat els Cavs a Cleveland (108-115) amb una exhibició absoluta de LeBron James (46 punts, 8 rebots i 6 assistències) en un dia discret de Marc Gasol que només ha jugat 10 minuts i ha anotat 2 punts i ha atrapat 3 rebots. Anthony Davis ha fet dobles figures (17 punts i 10 rebots). D’altra banda, els TWolves de Ricky Rubio han perdut al Chase Center contra els Warriors (130-108) amb partidàs de Stephen Curry (36 punts amb 7/12 triples. El base d’El Masnou ha jugat 25 minuts on ha anotat 6 punts, ha atrapat 4 rebots i ha repartit 11 assistències. De la jornada destacar la victòria dels Nets contra els Heat (98-85) amb 20 punts de Harden, el triomf dels Celtics a Chicago (103-119) i la derrota dels Mavs de Doncic (113-117) contra els Nuggets amb triple doble de l’eslovè amb 35 punts, 11 rebots i 16 assistències. Com a anècdota ha estat el primer cop en la història que dues àrbitres -Natalie Sago y Jenna Schroeder- han xiulat un partit NBA en els Magic-Hornets (117-108).