Lliga femenina

El Cadí, sense fortuna a Lugo (76-73)

Un triple a tauler de la base local Prieto a un segon del final deixa sense premi les de la Seu, que han fallat el llançament que hauria forçat la pròrroga

El Cadí ha encaixat una derrota dolorosa a la pista de l’Ensino (76-73) en un partit que s’ha decidit per un triple afortunat (tocant a tauler) de la base local Alba Prieto a 1.6 segons del final. En l’acció anterior Dornstauder ha tingut el triomf a les mans en un tir sota el cèrcol que ha sortit pràcticament de dins i les de la Seu encara han pogut fer una última jugada d’estratègia en què la pilota ha acabat a les mans de Yurena Díaz que ha fallat el triple que hauria portat el partit a la pròrroga. L’equip de Bernat Canut, amb tot, ha fet un bon partit però ha patit de valent contra la seva expivot Hempe (18 punts). Les gallegues, a més, han trobat espais per anotar triples en moments clau (10/20), sobretot una de les jugadores més en forma de la lliga Vega Gimeno (4 de 7). Per l’equip català ha tornat a destacar la belga Resimont (14 punts, 5 rebots i 6 assistències) i Raventós, molt atrevida en atac (12 punts), igual que les més experimentades Díaz (14 ) i Etxarri (11).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)