Més bàsquet

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA / UNI GIRONA

Sense marge d'error

El calendari obliga l'Uni a arribar amb les coses clares en els primers 15 dies de lliga

Pere Puig
DIRECTOR ESPORTIU
«Les primeres jornades ens poden marcar, però si hi arribem rodats ens anirà bé, a diferència del que ens va passar la temporada passada, que vam haver d'agafar ritme contra els equips més potents»
«La FEB ens ha respectat la pauta que havíem sol·licitat de començar jugant a casa»

L'Uni Girona sap des d'ahir a la tarda quin serà el seu segon full de ruta en la màxima categoria i sap, també, que la importància d'arribar amb les coses clares en les primeres dues setmanes de lliga serà més decisiva que mai.

Jugaran diumenge.

D'entrada, pel fet que hi haurà cinc jornades en 13 dies –del 10 al 23 d'octubre– i de l'altra, i segurament més rellevant, perquè en aquestes l'equip gironí jugarà contra els rivals que, teòricament, pot guanyar: l'Extrugasa, el Celta, el Gran Canària, l'Eivissa i l'equip que falta –l'Olesa o l'Estudiantes–. Aquest serà un calendari previ a entomar, a l'inici de novembre, el Perfumerías, el Ros Casares i el Rivas, els tres equips d'Eurolliga, amb la visita a la Seu d'Urgell entre els partits contra el subcampió i el campió de lliga. En qualsevol cas, el que no volia l'Uni de cap manera era començar jugant a fora, cosa que sortosament es va complir. I és que, en cas de començar la competició com a visitant, el que hauria succeït és que el primer partit com a local en l'horari habitual de diumenge hauria arribat en la jornada sis, el 30 d'octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)