Més bàsquet

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA / OLESA

Límit, 48 hores

L'Olesa no presenta els avals i té fins demà per fer-ho i no perdre la categoria

En el sorteig fet ahir del calendari de la lliga femenina no hi havia cap equip assignat amb el número 8. En un principi, aquesta era la plaça de l'Olesa, però com que el club barceloní no havia presentat els avals per valor de 85.000 euros, la federació espanyola va posar-hi un asèptic «descansa». Paral·lelament, l'ens federatiu va donar una moratòria improrrogable de 48 hores –fins demà a la una del migdia– perquè el club barceloní els faci efectius. En cas contrari, serà l'Estudiantes, que ho té tot a punt, qui ocupi la plaça.

Tubau o Torinos.

En cas que finalment l'equip pugui prendre part en la competició, els candidats a ocupar la banqueta en el lloc de Lucas Mondelo (Perfumerías) són Xavi Tubau i Ivan Torinos. El primer va acabar la temporada amb el Sant Adrià, amb qui va fer la fase d'ascens a lliga femenina, mentre que Torinos va ser un dels tècnics del programa Segle XXI de la federació catalana. Tubau seria el més ben situat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)