Més bàsquet

Mondelo respon a Xargay

Bàsquet. El tècnic català afirma en un comunicat que les acusacions de la jugadora no són certes, també ataca el president de la federació i diu que posa el tema en mans dels advocats

L’entrenador Lucas Mondelo va respondre en un comunicat a les acusacions de la jugadora Marta Xargay, que va explicar fa uns dies que li havia causat un trastorn alimentari i una revolució física i mental mentre estava a les seves ordres en el Kursk rus i en la selecció estatal. El tècnic català, a qui la federació ja va comunicar que no continuaria en el càrrec un cop van acabar els Jocs de Tòquio, explica en el comunicat que refusa les acusacions de la jugadora i també les declaracions del president de la federació, Jorge Garbajosa, i que ja ha posat el tema en mans dels seus assessors legals.

Lucas Mondelo afirma en el comunicat que amb Marta Xargay sempre hi va tenir “una relació de cordialitat, proximitat i professionalitat, manifestada per ambdues parts en multituds d’entrevistes, missatges i whatsapp”, i va posar l’exemple d’una entrevista del desembre del 2020 en què la jugadora parlava bé d’ell. Mondelo explica que sempre ha tingut en alta estima Marta Xargay i l’ha tractat amb el màxim respecte.

Pel que fa a les declaracions de Garbajosa, el tècnic afirma que el president de la federació diu coses que no són veritat i que dona per certes unes manifestacions de la jugadora que no s’ajusten a la realitat. Mondelo també explica que les jugadores, tant en la selecció com en el Kursk, passen reconeixements mèdics i tenen un seguiment físic, nutricional i de tot el que pugui influir en el rendiment. En el comunicat afirma que mai li van dir que hi hagués cap anomalia de les que ara se l’acusa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)