Lliga femenina

El Barça CBS renova el bloc pel repte de l’ascens

Bàsquet. Les d’Isaac Fernández arrenquen avui per intentar assolir l’elit després de quedar-se’n a les portes fa tres mesos a Leganés

El Barça CBS arrenca avui el seu camí que l’ha de portar a l’elit. Les blaugrana afronten el repte de la Lliga Femenina Challenge, la nova competició creada enguany. El tècnic Isaac Fernández, que es va quedar a les portes de l’ascens a l’elit el curs passat, intentarà fer el pas definitiu i ha construït una plantilla de nivell. A l’equip s’han unit Deva Bermejo, del Femení Sant Adrià, que tot i estar en edat júnior s’estarà només al primer equip tot i que pugui jugar el campionat de Catalunya o d’Espanya júnior. També s’hi han incorporat la pivot nord-americana Abigail Wolf, ex-Zamora de Lliga Femenina1, que està pendent del visat, i Clàudia Calvelo, jugadora amb molta experiència. Continuen del curs passat Ainho López –la gran referent–, Marta Canella, Itziar Llobet, Kristina Rakovic, Laia Anducas i Carolina Guerrero. Faran la pretemporada amb el primer equip les júniors Maria Serrancanta i Lucía Navarro. Es podria fitxar una altra base. No continuen Regina Aguilar, que ha marxat a jugar a Suècia, Fequiere (Celta), Carta –que s’ha retirat– i Roglic. El primer partit oficial serà el 18 de setembre contra el Joventut Femení en la final a quatre de la Lliga Catalana a Vic.

Àlex Formento, al cadet i al júnior

Enguany hi ha hagut canvi en l’estructura tècnica del club i s’hi ha incorporat Àlex Formento, entrenador que va fer pujar el Bàsquet Girona a la LEB Or i l’ impulsor del club gironí. Formento, que coneix perfectament el Club Bàsquet Santfeliuenc, va rebre la proposta del club per entrenar el cadet i el júnior femení i serà el responsable de la formació de les nenes. El club està creixent cada any i ja ha igualat el nivell d’històrics com el Femení Sant Adrià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)