Eurolliga

L’Uni, sobrepassat pel poder del Kursk (92-75)

Les gironines no han pogut frenar les tiradores russes ni el seu joc interior, liderat per una immensa Howard (26 punts)

El Dinamo Kursk ha fet valer el seu talent i la seva superioritat física per imposar-se aquesta tarda a l’Spar Girona (92-75) en la quarta jornada de l’Eurolliga. Les russes, que no han comptat amb el suport de l’afició per les restriccions del seu país, han intimidat des del seu joc exterior (10 de 22 triples) i sobretot per la presència de Natasha Howard (26 punts i 8 rebots), a la pintura, que durant molts minuts a jugat a plaer. Burke ha tornat a ser la millor de l’equip de Julbe (25 punts).

Les russes han marcat la línia de sortida amb dos triples, un a cada cantonada, d’Olga Fronkina. La defensa de l’Uni no ha trobat la fórmula tampoc per aturar les temudes Howard i Lisec a la pintura i Ogunbowale, l’altra jugadora més perillosa de l’equip, ha fet de les seves penetrant i buscant el cos a cos i el tir exterior. Les gironines han resistit també pel talent en atac de Burke i accions individuals de Reisingerová, amb triple inclòs, i Labuckiene, que no s’ha deixat intimidar per la fortalesa de Howard, una de les millors defensores de l’Eurolliga. Malauradament el primer quart ha acabat amb un triple sobre la botzina de l’altra Fronkina (Evgenia), també en una cantonada (27-19). El ritme d’anotació de les russes ha estat devastador.

En el segon quart les gironines han enfortit la defensa, però Howard, a sota, ha continuant trobat el seu espai i els triples (6 de 12) han continuat caient del bàndol local per frenar qualsevol intent de reacció de les de Julbe, que s’han vist 15 per sota després de l’enèsima cistella de Howard (42-27) sota el cèrcol. Set punts seguits de Burke, la millor amb diferència, han donat aire l’equip just abans del descans (45-34), però la sensació ha estat d’inferioritat manifesta.

El festival rus ha continuat després de la represa amb Howard (14 punts) trobant moltes facilitats tot i els canvis defensius de Julbe. La nord-americana ha liderat un 12-2 que ha deixat el partit gairebé resolt (57-36). L’Uni ha mirat de respondre però ni Gardner ni Drammeh han tingut el seu dia i s’ha entrat al darrer quart (70-50) només amb l’honor i l’average en joc.

Les gironines no han abaixat els braços en els minuts finals i Palau i Burke han buscat les pessigolles a la defensa russa. L’equip de Kasarev, amb tot, no s’ha posat nerviós i ha continuat a la seva superant finalment els 90 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)