Eurocopa

La Penya trenca la imbatibilitat del Türk Telekom a Ankara (69-78)

En un final d’infart un triple de Vives amb 61-65 ha sentenciat; Tomic ha fet un recital (19 punts)

La Penya ha trencat la imbatibilitat del Türk Telekom a Ankara on havia guanyat els sis partits que havia disputat i es manté com a líder ferm a Europa (69-78). Els de Carles Duran passen pàgina del revés d’Andorra abans de jugar dissabte contra el Tenerife.

Els verd-i-negres han començat dominant amb molta autoritat de Tomic en el joc interior anotant 10 punts en 5 minuts. El Türk Telekom, sense el seu màxim anotador Harrison (16 punts de mitjana) lesionat, ha tingut el contratemps que l’altre referent Alex Pérez s’ha carregat de faltes i no ha pogut entrar en el partit (2 punts). Curiosament el seu recanvi, el petit base Ogut(1m70) ha aguantat el seu equip durant el segon període. Però l’entrada en escena de Brandon Paul ha servit perquè els verd-i-negres hagi obert forat en el marcador amb triple al darrer segon del primer temps inclòs (28-37).

La sortida dels turcs ha estat explosiva amb dos triples seguits que han posat emoció (34-37). La reacció de la Penya ha estat increïble amb bona defensa i encert en el tir exterior amb Brandon Paul letal (34-46). Però els verd-i-negres han donat vida als turcs amb moltes facilitats defensives i el Türk, amb dos t triples seguits, han tornat a entrar en el partit (47-52). Pau Ribas ha aparegut per anotar dos triples que han donat aire (49-58). Els turcs han respòs (52-58) però Parra amb dos triples seguits han tornat a situar les coses al seu lloc (55-64). En el tram final s’ha entrat en un final d’infart (61-65) però ha aparegut Tomic i un triple de Vives ha enfonsat moralment el seu rival (61-68).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)