NBA

Brutal LeBron (56 punts) en el seu duel contra Curry (30)

L’estrella dels Lakers (37 anys) lidera els de Los Angeles (124-116) amb una actuació sublim

LeBron James continua sent el rei. La seva brutal actuació (56 punts i 10 rebots amb un 6/11 triples) demostra que tot i que els Lakers estan vivint un curs decebedor ell continua tenint l’orgull d’un líder. Aquesta matinada, contra els Warriors de Stephen Curry (30 punts), els de Los Angeles han donat una alegria, per fi, als seus aficionats amb un triomf amb remuntada al darrer quart (124-116). Westbrook ha aportat 20 punts i Carmelo Anthony 14 i ha atrapat 8 rebots. També s’ha produït aquesta jornada la primera derrota dels Sixers des de l’arribada de James Harden però aquest no ha jugat. Joel Embiid no ha estat bé tot i fer 22 punts però amb un 4/15 tirs de camp i 0/6 triples. Els Heat els ha dominat des del salt inicial (99-82) amb Jimmy Butler i Tyler Herro anotant 21 punts. També han guanyat els Mavs sense Doncic (114-113) contra els Kings amb un sorprenent Spencer Dinwiddie (36 punts) superant el seu duel anotador amb De’Aaron Fox (44). Els Hornets han superat els Spurs (123-117) amb bon partit de Keldon Johnson (33) punts i Terry Rozier fent de líder pels de Charlotte (31). I per últim els TWolves que han enfonsat els Blazers (135-121) amb 36 punts i 15 rebots de Karl Anthony Towns i fent insuficient el recital d’Anfernee Simons (38).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció