Europeu

Les estrelles es veuen eclipsades a Berlín

Bàsquet. Luka Doncic amb Eslovènia a mans de Polònia (87-90), la darrera víctima després de Nikola Jokic i de Giannis Antetokounmpo

L’europeu amb estrelles NBA és història des d’ahir, amb la sorprenent eliminació de la vigent campiona, Eslovènia, en l’últim partit de quarts de final contra Polònia (87-90) i el genial jugador dels Dallas Mavericks acabant el duel eliminat per cinc faltes amb 14 punts (5/15 tirs de camp) en 34:44. La Sèrbia de Jokic era la principal favorita i va caure als vuitens contra Itàlia, mentre l’altre gran nom propi del torneig, Giannis Antetokounmpo, també es veia eclipsat per una selecció aparentment inferior com Alemanya, rival d’Espanya demà (20.30 h) a semifinals.

Polònia va jugar sense complexes (29-41 al segon quart i 44-60 al tercer) i malgrat veure’s per sota (65-64 i 73-68) lligaria la històrica classificació: el setè lloc era el seu sostre continental. França, que superava per 93-85 Itàlia en la pròrroga, forçada per Thomas Heurtel (20 punts), serà el rival del conjunt polonès demà (17.15 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)