ACB

Fugida massiva dels internacionals

Bàsquet. ACB. La Penya veu com marxen cinc internacionals i els americans, i el Bàsquet Girona i el Baxi Manresa cedeixen tres jugadors a les finestres FIBA; el Barça no en perd cap

La disputa de partits internacionals amb l’aturada per les finestres FIBA ha fet que els equips catalans no puguin treballar col·lectivament durant els pròxims 15 dies. Qui perd més jugadors és la Penya, que veu com marxen Feliz (República Dominicana), Busquets i Parra (Espanya), Birgander (Suècia) i també perdran als nord-americans Ellenson i Guy, que marxen als Estats Units per renovar el visat. Carles Duran entrenarà amb bona part del vinculat Prat Joventut (LEB Plata). Pel que fa al Baxi Manresa, marxen l’argentí Vaulet, Steinbergs (Letònia) i també ho havia de fer Valtonen (Finlàndia), però ha mort el seu pare i no se sap encara si renunciarà a anar-hi o s’incorporarà més tard. Pel que fa al Bàsquet Girona, la sorpresa va ser la convocatòria d’Èric Vila amb Espanya, però també marxen Prkacin (Croàcia) i Miletic (Sèrbia). El Barça no s’atura perquè té Eurolliga i no li marxa cap jugador.

L’adeu de Jones, oficial

D’altra banda, la Penya va comunicar que el nord-americà amb passaport hongarès, Jarrod Jones, que havia signat un acord per un mes, no continuarà a Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)