NBA

55 punts, el nou sostre de Giannis Antetokounmpo

Giannis Antetokounmpo supera el seu rècord anotador a la NBA en el 123-113 dels Milwaukee Bucks contra contra els Washington Wizards. El grec, que tenia en 52 el seu anterior sostre, és el primer jugador dels Bucks que enllaça tres partits amb 40 punts o més i s’afegeix a Moses Malone i Russell Westbrook, els únics des de la temporada 1976/77 que superen la quarantena i hi afegeixen 10 rebots en tres actuacions seguides.

Derrota dels Boston Celtics per 150-117 contra els Oklahoma City Thunder, que fan el seu rècord anotador i son el primer equip amb 5 jugadors per sobre dels 20 punts des del 2019: Josh Giddey: 25, Lu Dort 23 i Jalen Williams, Tre Mann i Isaiah Joe 21. En el tercer partit de la nit, triomf sobre la botzina dels Utah Jazz sobre els Sacramento Kings, però per un triple anul·lat a Lauri Markkanen després d’un servei de camp propi a 0,4 segons pel final, quan De’Aaron Fox acabava de fer el 115-117.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)