Lliga femenina

Brotons falla el triple del triomf a 2 segons pel final (60-62)

Les alturgellenques mantenen el ‘bàsquet-average’ de l’anada però deixen escapar una ocasió d’or

El Cadí La Seu ha perdut contra el Bembribe (60-62) amb qui estava empatat a la classificació tot i mantenir el bàsquet-average de l’anada (41-64). Les alturgellenques han arribat a dominar de 17 punts però les de Lleó han aconseguit una remuntada espectacular i en un final a cara i creu Brotons ha tingut el triple de la victòria a dos segons pel final però ha errat.

Les de Jordi Acero han marcat el ritme des del salt inicial amb una sortida explosiva (7-0). Les alturgellenques han mantingut la diferència fins al tram final quan amb Wats (2/3 triples), Tunstull fent mal dins la pintura (7 punts i 4 rebots) i la direcció de Peña (5 punts i 4 assistències) han aconseguit agafar un màxim avantatge de 17 punts (37-20). El Bembibre però ha aconseguit un parcial final de 0-6 que ha deixat el matx obert (37-26). Al segon temps el Cadí La Seu ha tornat a fer una estirada en el marcador (44-37) però les de Lleó han fet un parcial de 3-11 per posar-se per davant (47-48). Allen semblava sentenciar (57-62) però les de Jordi Acero han estat capaces de retallar (60-62) i disposar del tir guanyador però la mala sort ha tornat a castigar el Cadí La Seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)