NBA

Antetokounmpo es fa un esquinç al canell dret en la victòria dels Bucks contra els Bulls

Les proves han descartat que sigui una lesió greu

L’estrella dels Milwaukee Bucks, el grec Giannis Antetokounmpo, s’ha fet un esquinç al canell dret en el partit que el seu equip ha guanyat a la pista dels Chicago Bulls per 100-112. Les proves que se l’hi han fet després del partit han descartat que sigui una lesió greu, però no s’ha informat del temps que estarà de baixa. El MVP dels anys 2019 i 2020 s’ha fet mal en el segon quart, ha marxat als vestidors i ja no ha tornat a la pista. Els Bucks han sumat la dotzena victòria consecutiva i s’han quedat a un sol partit dels líders de la conferència Est, els Boston Celtics. Brook López ha destacat amb 33 punts en 33 minutsde joc.

Els Clippers han fet una demostració de força i s’han imposat per 107-116 a la pista dels Suns. Han destacat Paul George i Terance Mann, tots dos amb 26 punts. Els Wizards han remuntat vint punts i han guanyat a la pista dels Timberwolves per 106-114, amb 35 punts d’un brillant Bradley Beal que ha fet 35 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)