Eurolliga

Un rival molt directe

Bàsquet. Eurolliga. El Barça rep el Mònaco (20.45 h) amb la intenció de refer-se de l’ensopegada en la copa i deixar més enrere l’equip que el segueix en la classificació

El Barça i el Mònaco s’enfrontaran aquest vespre (20.45 h) en un duel de la zona alta de la classificació de l’Eurolliga entre dos rivals molt directes. Els blaugrana són tercers amb 16 victòries i 8 derrotes, i el conjunt monegasc està situat en la quarta plaça de la taula a un triomf de distància (15-9). El Barça s’ha de refer de l’ensopegada en la copa, on va quedar eliminat en els quarts, demostrar que només va ser un fet puntual i que està en un bon moment, com diu el seu tècnic, Saras Jasikevicius. El Mònaco està en una situació similar, ja que també ve de perdre de manera inesperada en els quarts de final de l’equivalent francès de la copa, anomenada Leaders Cup.

El conjunt blaugrana ha guanyat els tres precedents contra el Mònaco, encara que tots per un marge curt de punts. En la primera volta, els de Saras Jasikevicius es van imposar (63-69) en un duel que van arribar a dominar per 18 punts, gràcies a la seva defensa i l’encert exterior. Una altra victòria contra el conjunt monegasc acostaria els blaugrana a l’objectiu de tenir el factor pista a favor en les eliminatòries pel títol, ja que decantaria el basket-average particular al seu favor i se situaria amb dues victòries per damunt d’un rival directe a falta de nou partits.

L’entrenador, Saras Jasikevicius, té disponible tota la plantilla, i la va fer treballar el mateix cap de setmana de la copa, molt centrats en aquest partit de l’Eurolliga, per intentar oblidar i deixar enrere l’ensopegada en la copa.

El Mònaco és un conjunt molt complicat de superar i té en el base Mike James la seva principal amenaça. Amb una mitjana de gairebé 32 minuts a la pista, tots els atacs passen per les seves mans i lidera l’equip en punts (17,3) i assistències (4,8). Al seu costat en la faceta anotadora hi ha Elie Okobo (12,4 punts) i Jordan Loyd (11). El conjunt monegasc té a les seves files l’exjugador del Baxi Manresa Chima Moneke.

No canvia res. Seguim pensant que l’equip està anant a més, estem millor. Vam arribar a la copa en un bon moment
És un equip que sap molt bé què vol fer i té un parell de nois que de vegades són imparables
Saras Jasikevicius
ENTRENADOR DEL BARÇA
El Mònaco és un rival directe. Hem d’estar molt enfocats, l’objectiu és guanyar-lo
Nico Laprovittola
JUGADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)