NBA

Bogeria al Clippers-Kings (175-176), el segon partit amb més anotació de sempre a l’NBA

El Clippers-Kings (175-176) es converteix en el segon partit de la història de l’NBA amb més anotació. El duel es va allargar amb dues pròrrogues i s’hi va igualar el rècord de triples de la lliga (44), amb quatre jugadors per damunt dels 40 punts per quarantena vegada. El primer partit amb més punts de sempre va ser el Pistons-Nuggets (186-184) del 13 de desembre de 1983, resolt després de tres pròrrogues. Els Kings, amb 176, son el quart equip de la història amb més punts en un partit i els Clippers se situen cinquens. Kawhi Leonard Clippers) va fer 44 punts i pels Kings va destacar el suplent Mali Monk amb 45 punts.

Un altre registre significatiu de la jornada és el rècord del jugador dels Warriors Klay Thompson, que ha anotat 42 punts sense cap cistella de dos i amb una sèrie de 12/17 en triples i 6/6 en tirs lliures en el triomf contra els Rockets (116-101). També es converteix en el primer jugador que anota 12 triples dos cops en una mateixa temporada.

Els Bucks, per la seva banda, han arribat contra Miami (128-99) als 13 triomf seguits però han perdut a la seva gran estrella Giannis Antetokounmpo, que ha deixat el partit amb un problema en el genoll dret. Ha sortit en el cinc inicial a pesar d’arrossegar problemes en el canell dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)