NBA

Els Nets aixequen 28 punts contra els Celtics i signen la remuntada del curs

Els Boston Celtics han perdut davant dels Brooklyn Nets (105-115), que han eixugat els 28 punts en contra de diferència que tenien en el segon quart i han consumat la millor remuntada del curs superant els 27 dels Lakers a Dallas. Mikal Bridges (38 punts i 10 rebots) ha estat l’heroi dels de Brooklyn, que havien perdut quatre partits consecutius, mentre que Jaylen Brown (35 punts) ha estat el màxim anotador dels Celtics

Els New York Knicks, per la seva banda, han recuperat la il·lusió i han sumat la seva vuitena victòria seguida amb un Julius Randle meravellós que ha liquidat als Miami Heat amb un triple en l’últim segon (120-122). La creu d’un divendres ple de partits ha sigut pels Lakers, orfes sense LeBron James i que han perdut per 102-110 contra els Timberwolves amb 38 punts estèrils d’Anthony Davis. També han perdut Los Angeles Clippers, en depressió amb un 0-5 des de la incorporació de Russell Westbrook: Kings-Clippers (128-127).

Kevin Durant, el tretzè

Kevin Durant s’ha convertit en la visita de los Phoenix Suns als Chicago Bulls, en el tretzè màxim anotador de la NBA, al superar els 26.710 punts d’Oscar Robertson. En el seu segon partit amb els Suns després del seu fitxatge procedent dels Brooklyn Nets, Durant necessitava quatre punts per superar la marca de Robertson i els ha anotat en el primer quart, encertant els seus dos primers tirs. Robertson va anotar 26.710 punts a la seva carrera amb els Cincinnati Royals i Milwaukee Bucks, de 1960 a 1974.El doble campió de la NBA amb els Golden State Warriors es troba a menys de 1.000 punts de Hakeem Olajuwon i Elvin Hayes, en una classificació liderada des del passat febrer per LeBron James, estrella de Los Ángeles Lakers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)