NBA

El 16 de Pau Gasol, retirat a Los Angeles

El dorsal 16 ja llueix al pavelló de Los Angeles Lakers, el Crypto.com Arena (l’antic Staples Center). Pau Gasol ha estat homenatjat durant el descans del partit entre els Lakers i els Memphis Grizzlies, un dels seus equips a l’NBA, i ha vist com li retiraven la samarreta. El de Sant Boi va jugar sis temporades i mitja amb els Lakers i va guanyar dos anells de campió de l’NBA. Cap més jugador competirà amb el número 16 a l’esquena, que llueix al sostre del pavelló californià al costat de llegendes com Shaquille O’Neal, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar o Kobe Bryant, l’amic de Gasol que va morir en un accident d’helicòpter. És el primer jugador europeu de qui els Lakers retiren la samarreta, i el setè de l’NBA.

“No m’esperava tant, això és molt més del que vaig donar”; ha dit Gasol, emocionat al mig de la pista. Al costat del 24 de Kobe Bryant, s’ha descobert el 16. “Kobe ha estat sempre amb mi, hi és sempre. Vam connectar d’una manera molt especial”, ha recordat el de Sant Boi.

Gasol ha estat acompanyat al Crypto.com Arena de familiars (amb el seu germà Marc, que ha viatjat a Los Angeles entre els partits del Bàsquet Girona contra l’Unicaja i el València) i amics com els excompanys Juan Carlos Navarro, Raül López, Felipe Reyes i José Manuel Calderón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)