NBA

Els Cavaliers de Ricky Rubio continuen la ratxa guanyadora

L’equip de Cleveland suma la tercera victòria consecutiva després d’imposar-se per 100-104 els Miami Heat

Els Cleveland Cavaliers de Ricky Rubio continuen amb la seva progressió cap a la part alta de la classificació de la Conferència Est i aquesta matinada s’han imposat als Miami Heat per 100-104, sent aquesta la tercera victòria consecutiva. El millor jugador de l’equip de Cleveland ha estat Darius Garland, amb 25 rebots i 7 assistències, bloquejant els 28 punts, 5 rebots i 5 assistències de Jimmy Butler. Per la seva banda, el català Ricky Rubio ha signat un partit discret, amb 5 punts i 4 assistències.

A la mateixa conferència, els Boston Celtics han derrotat Portland Blazers per 115-93, gràcies als 30 punts, 7 rebots i 2 assistències de Jayson Tatum. De la mateixa manera que els Celtics i els Cavaliers, els Atlanta Hawks també han sumat una nova victòria en imposar-se a Washigton Wizards per 120-122. El jugador més destacat dels georgians ha estat Trae Young, amb 28 punts, 4 rebots i 10 assistències, fent inservibles els 43 punts de Porzingis.

A l’altre costat, els Denver Nuggets han caigut de forma inesperada contra els Chicago Bulls per 96-117. Els millors jugadors de la formació d’Ilinois han estat Zach LaVine, amb 29 punts, i Nikola Vucevic, amb 25 punts i 15 rebots. Per la seva banda, els Pelicans han guanyat per 113-106 als Mavericks, gràcies, en part, als 32 punts, 5 rebots i 5 assistències de CJ McCollum.

També han vençut els Phoenix Suns, imposant-se 132-101 a Oklahoma Thunder. El més decisiu del partit ha estat Devin Booker, amb 44 punts, 3 rebots i 4 assistències. Mentrestant, en l’últim partit de la jornada, els Clippers han guanyat per 108-100 a Toronto Raptors, amb 24 punts, 12 rebots i 4 assistències de Kawhi Leonard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)