Eurocopa

La Penya dona un cop de puny sobre la taula a Bourg (65-86)

Els verd-i-negres, a més, recuperen el 5 punts de ’bàsquet-average’ del partit d’anada

El Joventut ha donat un cop de puny sobre la taula a Europa i ha guanyat a la pista d’un rival directe com és el Bourg (65-86) a qui, a més, li ha recuperat els cinc punts de bàsquet-average del partit d’anada. Tomic ha estat l’estrella del matx amb 22 punts i 31 de valoració ben secundat per Guy, que n’ha anotat 21 punts i 5 triples.

Els verd-i-negres han fet un primer quart amb irregularitat arribant igualat (21-22). Tomic ha fet un pas endavant (28-33). Però els verd-i-negres no han tingut continuïtat i entre Palmer (13 punts) i Floyd (9) han retornat els francesos a posar-se per davant (35-33) amb un parcial de 7-0. Al descans 39-40 amb un ensurt de Parra que ha tingut una punxada al bessó dret.

Al tercer quart els de Carles Duran han fet un pas més amb Tomic dominant la zona amb autoritat i amb Guy desfermat (46-52). Al tercer període ha acabat amb un màxim avantatge de 7 punts després d’una cistella d’Ellenson (52-59). La Penya ja estava llançada i ho ha aprofitat per trencar el matx agafant 14 punts de renda després d’un triple de Parra (53-67). Tomic ha acabat de rematar la feina amb el seu 22è punt (57-73).