ACB

La Penya és escombrada totalment a Tenerife (85-68)

Els verd-i-negres no estan a l’alçada ni amb la intensitat necessària per competir

La Penya ha decebut al Santiago Martin on no ha estat a l’alçada (85-68) i no només ha perdut el partit sinó el bàsquet-average que era favorable al Joventut de nou punts del partit de Badalona (78-69). No hi hagut revenja de la copa i sí correctiu com al segon partit del play-off dels quarts del curs passat (103-76). El Joventut ha vist tallada la ratxa de quatre victòries seguides a l’ACB.

Els verd-i-negres han començat tous en defensa i desencertats permetent moltes segones opcions perquè el Tenerife ha atrapat fins a 4 rebots ofensius. El millor al final del primer període ha estat el resultat (16-12) d’un Joventut que no ha entrat en el partit. El Tenerife ha fallat fins a 7 triples absolutament sols i era qüestió de temps que entressin. La Penya en atac ha estat desapareguda amb 17 punts en 17 minuts. Dos triples seguits dels canaris ha donat la màxima als locals (28-17). El desastre verd-i-negre ha continuat fins el punt de perdre moltes pilotes (36-21).

Al tercer quart la Penya ha continuat tova en defensa i els canaris han seguit jugant a plaer anotant en cada atac (50-32) i ha encadenat una sèrie de 8/9 triples que ha enfonsat totalment la resistència verd-i-negra (69-49).