NBA

Els Celtics apallissen els Spurs amb un espectacular Jaylen Brown

L’aler ha sumat 41 punts i 13 rebots en la victòria de l’equip de Boston davant l’equip de San Antonio per 137-93

Els Boston Celtics continuen en una dinàmica positiva i han sumat aquesta matinada la tercera victòria consecutiva després d’imposar-se per 137-93 davant San Antonio Spurs. El jugador més destacat ha estat Jaylen Brown, amb 41 punts, 13 rebots i 3 assistències.

Continuant amb la Conferència Est, els Cleveland Cavaliers de Ricky Rubio ha guanyat contra els Houston Rockets per 108-91. El base del Masnou no ha fet el partit més destacat, sumant 2 punts, 2 assistències i 1 rebot. A l’altre costat, Jarrett Allen ha sumat 24 punts i 14 rebots, mentre que Donovan Mitchell ha fet 22 punts. Els Cavaliers sumen 48 triomfs per 28 derrotes i són el sisè equip a obtenir la classificació per jugar els play-off pel títol.

Una mica més avall a la classificació, els Brooklyn Nets han perdut 119-106 davant Orlando Magic. El que més anotació ha fet és Mikal Bridges, amb 44 punts, insuficients per a la victòria de l’equip novaiorquès. En part, ha estat gràcies a l’anotació regular dels jugadors, amb 8 jugadors amb 10 punts o més.

Per la seva banda, a la Conferència Oest, els Memphis Grizzlies continuen consolidant-se a la segona posició després de la victòria contra els Atlanta Hawks per 119-123. El factor diferencial han estat dos jugadors: Desmond Bane, amb 25 punts, i Ja Morant, amb 27 punts, contrarestant els 28 punts i 10 assistències de Trae Young.

A la part mitjana de la taula, els Minnesota Timberwolves i els Golden State Warriors s’han enfrontat en un duel directe, amb victòria per al conjunt de Texas per 96-99, amb 23 punts de Naz Reid per part dels visitants.

Qui no ha pogut sumar la victòria han estat els Washington Wizards, que ha caigut davant els Toronto Raptors per 114-104, gràcies a dos jugadors molt importants: OG Anunoby, amb 29 punts i Fred VanVleet, amb 28 punts.

A l’altre costat, els Oklahoma City Thunder han guanyat el seu partit davant els Portland Trail Blazers per 112-118. El jugador més destacat ha estat Shai Gilgeous-Alexander, amb 31 punts, que han fet inútils els 29 punts de Shaedon Sharpe i els 28 punts de Nassir Little.

Qui també ha aconseguit la victòria han estat els Chicago Bulls que han derrotat Los Angeles Lakers en el retorn de LeBron James a les pistes. L’estructura d’Illinois ha vençut 108-118 als californians gràcies als 32 punts de Zach LaVine, fent inservibles per a la victòria els 19 punts de James.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)